Fakturering  💰
Vart hittar jag min faktura?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte har valt e-faktura eller autogiro så skickas din faktura ut till dig per email någon gång mellan den 10e-17e varje månad. Fakturan skickas då till samma mailadress som avtalet står på. Vi skickar inte ut fakturor via post eller Kivra. Saknar man sin faktura på mailen kan man titta i ens Skräppost om den kan ha hamnat där.

Vi fakturerar en månad efter aktuell leveransperiod, vilket innebär att fakturan för aktuell månad kommer månaden efter. Går ens avtal tex igång 1 Januari kommer ens första faktura att skickas ut i mitten på Februari.

Du kommer även åt dina fakturor via PayEx webbportal https://www.mypayex.com/login. Där loggar man in med sitt Bank-ID

Det går också att hitta sina fakturor i appen under elavtalsfliken ⚡

Var detta intressant läsning? Klicka gärna på våra andra artiklar nedan.