Gå till Greenely

Om du inte har valt e-faktura eller autogiro så skickas din faktura ut till dig per mail mellan den 10e-15e varje månad. Fakturan skickas då till samma mailadress som avtalet står på. Vi skickar inte ut fakturor via post eller Kivra. Saknar man sin faktura på mailen kan man titta i ens Skräppost om den kan ha hamnat där.

Autogiro

Autogiro anmäls via din bank och ska skickas till:

Greenely Premium AB

BG: 5212-8402

Betalarnummer/kundnummer

Ditt kundnummer hittar du på Greenelys välkomstmail och på din faktura.

E-faktura

Om du vill ha e-faktura ansöker du om detta i din internetbank i en webbläsare, oftast går det inte genom bankens app.