Fakturering  💰
Jag vill byta till autogiro/e-faktura - hur går jag tillväga?
Jag vill byta till autogiro/e-faktura - hur går jag tillväga?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte har valt e-faktura eller autogiro så skickas din faktura ut till dig per mail mellan den 10e-17e varje månad. Fakturan skickas då till samma mailadress som avtalet står på. Vi skickar inte ut fakturor via post. Saknar man sin faktura på mailen kan man titta i ens Skräppost om den kan ha hamnat där.

Du kommer även åt dina fakturor via PayEx webbportal https://www.mypayex.com/login. Där loggar man in med sitt Bank-ID

Autogiro

Autogiro kan du anmäla lättast via denna länk eller via din bank och det ska då skickas till:

Greenely Premium AB

BG: 5212-8402

Betalarnummer/kundnummer

Ditt kundnummer hittar du på din faktura.

E-faktura

Om du vill ha e-faktura ansöker du om detta i din internetbank i en webbläsare, oftast går det inte genom bankens app.