Vilka andra enheter kan jag idag koppla till Geenelys Virtuella Kraftverk?
Vilka andra enheter kan jag idag koppla till Geenelys Virtuella Kraftverk?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förutom Pixii Home kan du även ansluta elbilsladdare från märkena Zaptec och Easee, men vi jobbar hela tiden på fler integreringar. Laddboxar nyttjar vi idag på stödtjänstmarknaden FCR-D upp där vi stänger av laddning vid behov av att balansera elnätet och det finns ett underskott av elproduktion för att möta efterfrågan. Vi kan idag inte nyttja elbilarnas batterier för att balansera elnätet.