Vad innebär Greenelys Virtuella Kraftverk?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du som kund ansluter dina enheter, som batterier och elbilsladdare, till Greenelys app blir du en del av vårt virtuella kraftverk. Här samlar vi tusentals enheter som automatiskt hjälper till att balansera elnätet när det uppstår en obalans mellan elproduktion och elförbrukning i Sverige. Genom att ansluta dina enheter till vår app och det virtuella kraftverket kan vi generera nya intäkter för dig som kund, samtidigt som du bidrar till att möjliggöra mer fossilfri elproduktion i Sverige. Det är en win-win-situation.