Hur skiljer sig detta från andra liknande tjänster på marknaden?
Hur skiljer sig detta från andra liknande tjänster på marknaden?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Greenelys tjänst skiljer sig från andra på marknaden genom flera unika egenskaper:

Flexibilitet: Med Greenelys app kan du tjäna pengar genom att balansera elnätet, samtidigt som du använder batteriet för att möta din villas behov och minska dina elkostnader. Denna flexibilitet är unik och ger dig full kontroll över ditt batteri utan att begränsa det till en enda användning. Batteriet är också integrerat med vårt timprisavtal och optimeras för att sänka dina elkostnader.

Högre intäkter: Vår lösning inkluderar en inbyggd lokal frekvensmätare i batteriet som är godkänd av Svenska kraftnät och en hög C-rating, vilket genererar högre intäkter jämfört med många andra system. Svenska Kraftnät erbjuder högre ersättning för batterier med lokal frekvensmätning på grund av deras högre datasäkerhet och snabbare aktivering. Vår lösning är därför mer framtidssäker och har en C-rating på 1 vilket möjliggör 100% högre effektuttag och dubbla intäkter jämfört med traditionella batterilager med en C-rating på 0.5.

Framtidsäkert: Med vår höga prestanda på både batteri och mjukvara är vi kompatibla med fler stödtjänstmarknader än bara den traditionella FCR-D marknaden. Vårt system fungerar även på FCR-N och den snabbar FFR-marknaden, vilket ger högre intäkter och ökad framtidssäkerhet. Detta innebär att vi kommer använda ditt batteri på marknaden där du får bäst betalt nu och i framtiden.