Smarta Integrationer🔗
Elbilsladdning🚗
Vilka krav finns för att Smartladdning ska fungera? 🔌
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Det Àr mÄnga faktorer som pÄverkar kraven, nÄgra av dem Àr:

• Vi laddar alltid till minst 20 %. Det Ă€r för att vi inte vill vara anledningen till att folk blir strandade om de mĂ„ste anvĂ€nda bilen akut och man har helt elektrisk bil.

• Besparingen mĂ„ste vara mer Ă€n 5 % annars startar inte smartladdningen. Detta för att det Ă€r bĂ€ttre för batterihĂ€lsan att ha en pĂ„gĂ„ende laddning i stĂ€llet för att pausa och starta "i onödan".

• Om det Ă€r för kort tid kvar pĂ„ laddningen innan bilen Ă€r fulladdad sĂ„ startar inte smartladdningen. Av samma anledning som ovan.

Var detta intressant lÀsning? Klicka gÀrna pÄ vÄra andra artiklar nedan.