Var kan man installera Pixii batteriet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Pixii batteriet är isolerat och har aktiv värme-generering. Därav kan det installeras både inomhus och utomhus. Rekommenderat är ändå inomhus för att hålla så hög prestanda som möjligt året runt. När fläktarna i Pixii Home är aktiva kan ljudnivån uppgå till 50dB och vi rekommenderar därför att installera det så avskilt som möjligt.
Det skall även placeras på ett hårt underlag som inte rör sig. Asfalt, betong och trä är alla bra underlag. Som med all elektronik så är det inte rekommenderat att installera det i söderläge med direkt exponering mot solljus. Rådfråga om det med din installatör som kan kolla på bästa placeringen hos dig.