Kan jag eftermontera Pixii Home till min installerade solcellsanläggning?
Kan jag eftermontera Pixii Home till min installerade solcellsanläggning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, Pixii-batteriet är ett så kallat AC-batteri med inbyggd hybridväxelriktare. Om du redan har solceller och en växelriktare kan du behålla dem och installera ett Pixii Home för att börja lagra din genererade solel. Det spelar ingen roll vilken typ av växelriktare eller märke du har sedan innan, eftersom Pixii Home fungerar med alla. Köper du en ny solcellsanläggning behöver du idag en extra växelriktare då solcellerna inte kan kopplas direkt till växelriktaren i Pixii Home.