Kan jag installera Pixii batteriet både med och utan solceller?
Kan jag installera Pixii batteriet både med och utan solceller?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, det funkar både om du inte har solceller eller vill köpa till. Köper du en ny solcellsanläggning med Pixii home behöver du dock en extern växelriktare då Pixii batteriet idag inte kan anslutas direkt till dina solceller. I slutet av 2024 förväntas du kunna köpa en hybridmodell av Pixii Home där solceller kan anslutas direkt till batteriet.