Alla samlingarGreenely batteriOm Batteriet
Hur mycket av mitt batteri kommer nyttjas för frekvensreglering. Kan jag själv välja hur mycket som skall allokeras till det?
Hur mycket av mitt batteri kommer nyttjas för frekvensreglering. Kan jag själv välja hur mycket som skall allokeras till det?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med vår styrning så är det inte vissa delar av ditt batteri som nyttjas för att balansera elnätet utan det nyttjas för olika ändamål timmer per timme där vi analyserar vart det kan generera mest intäkter eller göra störst besparingar åt dig som batteriägare. Du kan själv välja vilka funktioner som skall vara aktiverade och bland annat då välja om ditt batteri skall vara med och balansera elnätet eller inte. Detta är endast ett knapptryck bort.