Alla samlingarGreenely batteriErsättning, kostnader & beställning
Kan jag använda batteriet till elprisoptimering samtidigt som jag stöttar elnätets frekvens?
Kan jag använda batteriet till elprisoptimering samtidigt som jag stöttar elnätets frekvens?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Batteriet kan inte utföra två funktioner i samma skede men när batteriet inte är med och balanserar elnätet kan de nyttjas i din villa till bland annat elprisoptimering. Om besparingarna på att nyttja ditt batteri för elprisoptimering är större än vad du hade tjänat på att balansera elnätet så kommer vi automatisk nyttja den funktionen istället.