Alla samlingarGreenely batteriErsättning, kostnader & beställning
Hur fungerar ersättningen från Svenska kraftnät?
Hur fungerar ersättningen från Svenska kraftnät?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla våra kunder som har aktiverat funktionen nätbalansering med sitt Pixii Home batteri, tillåter oss att nyttja deras batteri för att balansera elnätet. Vi på Greenely lämnar anbud med hur mycket kapacitet som kan nyttjas av Svenska kraftnät från oss. Vi på Greenely får sedan betalt från Svenska Kraftnät för den totala kapacitet som varit i beredskap för att balansera elnätet och som sedan betalas ut till varje batteriägare.
Som kund får du del av 50% av de totala intäkterna från Svenska Kraftnät.