Vad krävs för att jag skall kunna tjäna pengar med mitt Pixii Home batteri?
Vad krävs för att jag skall kunna tjäna pengar med mitt Pixii Home batteri?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna tjäna pengar med ditt batteri behöver du bara göra följande:

1. Investera i ett Pixii Home-batteri.
2. Bli elavtalskund hos Greenely.
3. Lägga till batteriet som en enhet i vår app.
4. Aktiver funktionen nätbalansering och din Greenely wallet i appen
Resten sköter vi automatiskt för att maximera dina intäkter. Till skillnad från andra liknande lösningar behöver du inte köpa någon specifik hårdvara från oss på Greenely.