Hur deltar jag?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Få en offert från en installatör som enkelt hjälper dig att installera Pixii Home-batteriet. Få kontakt med en av våra partners som är specialister på Pixii Home när du lämnar en intresseanmälan för en gratis offert.

2. När du har valt en offert, lämnar installatören in en föranmälan till din nätägare. När den blir godkänd kan installationen planeras och utförandet tar endast några timmar om det bara är ett Pixii Home-batteri som ska installeras.

3. Efter att installationen är klar, hjälper installatören dig med konfigurationen och testar systemet för att säkerställa att allt fungerar korrekt.

4. Installatören rapporterar till oss att installationen är färdig. Inom några dagar kan du se ditt Pixii-batteri i Greenely-appen. Se till att du vid detta tillfälle är elavtalskund hos oss för att all styrning ska fungera.