Kom igĂ„ng med Greenely! 💚
Hur kommer jag igĂ„ng med appen? đŸ“±
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Börja med att ladda ner appen pÄ din telefon, vi finns just nu pÄ iPhone och Android.

• Skapa ditt konto (kom ihĂ„g att skriva in en mailadress som du har tillgĂ„ng till).

• Skapa din bostadsprofil och fyll i uppgifterna för den bostaden du vill se information om. (Du kommer kunna lĂ€gga till flera bostĂ€der senare om sĂ„ önskas)

• VĂ€lj om du vill teckna ett elavtal med oss och dĂ„ betala en mĂ„nadsavgift pĂ„ 69kr/mĂ„naden eller en Ă„rsavgift pĂ„ 588kr/Ă„r. Vill du inte teckna ett elavtal med oss vĂ€ljer du istĂ€llet ''HĂ€mta data - Gratis''.

• Fylla i dina bostadsuppgifter, hĂ€r Ă€r det viktigt att du fyller i personnumret för den personen som stĂ„r pĂ„ nĂ€tavtalet, och adressen specifikt för den bostaden du vill se för dĂ„ det annars kopplas till din folkbokföringsadress.

• BekrĂ€fta alla uppgifter och signera sedan med Bank-ID.

Vad hÀnder nu?

Nu har en förfrĂ„gan skickats till ditt nĂ€tbolag dĂ€r vi efterfrĂ„gat att ta del av din timdata. NĂ€tbolaget har 90 dagar pĂ„ sig att besvara denna förfrĂ„gan och börja skicka datan till oss, men mĂ„nga nĂ€tbolag hanterar förfrĂ„gan snabbare Ă€n sĂ„. Är du nyfiken pĂ„ hur lĂ„ngtid det i snitt tar för just ditt nĂ€tbolag kan du lĂ€sa om det hĂ€r.