Hoppa till huvudinnehÄll
Alla samlingarKom igĂ„ng med Greenely! 💚
Hur kommer jag igĂ„ng med appen? đŸ“±
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Börja med att ladda ner appen pÄ din telefon, vi finns just nu pÄ iPhone och Android.

• Skapa ditt konto (kom ihĂ„g att skriva in en mailadress som du har tillgĂ„ng till).

• Skapa din bostadsprofil och fyll i uppgifterna för den bostaden du vill se information om. (Du kommer kunna lĂ€gga till flera bostĂ€der senare om sĂ„ önskas)

• VĂ€lj om du vill teckna ett elavtal med oss och dĂ„ betala en mĂ„nadsavgift pĂ„ 69kr/mĂ„naden eller en Ă„rsavgift pĂ„ 588kr/Ă„r. Vill du inte teckna ett elavtal med oss vĂ€ljer du istĂ€llet ''HĂ€mta data - Gratis''.

• Fylla i dina bostadsuppgifter, hĂ€r Ă€r det viktigt att du fyller i personnumret för den personen som stĂ„r pĂ„ nĂ€tavtalet, och adressen specifikt för den bostaden du vill se för dĂ„ det annars kopplas till din folkbokföringsadress.

• BekrĂ€fta alla uppgifter och signera sedan med Bank-ID.

Vad hÀnder nu?

Nu har en förfrÄgan skickats till ditt nÀtbolag dÀr vi efterfrÄgat att ta del av din timdata. NÀtbolaget har 90 dagar pÄ sig att besvara denna förfrÄgan och börja skicka datan till oss, men mÄnga nÀtbolag hanterar förfrÄgan snabbare Àn sÄ.