Fakturering  💰
Varför får jag två fakturor? (nätbolag & elbolag)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Greenely är ett elbolag och fakturerar för elavtalet medan du får en separat faktura för elnätsavtalet från ditt nätbolag. Ditt nätbolag är detsamma som din nätägare, de ansvarar för infrastrukturen som skjutsar elen in och ut ur ditt hushåll. Du kan inte själv välja vilket elnätsföretag du vill utan är bunden till det elnätsföretaget som äger nätet där just du bor. Du kan däremot helt fritt välja vilket elhandelsbolag som du köper din el utav.

Är du kund hos Greenely, så är vi ditt elhandelsbolag och skickar en faktura månadsvis.