Smarta Integrationer🔗
Laddboxar 🔋🔌
Hur ställer jag in ett laddningsschema för min Easeebox?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är schemaläggning? 📅

Schemaläggning tillåter dig att planera in din laddning när det passar dig. Vanligast är att ställa in schemat utifrån tidpunkterna på dagen när elpriset är som lägst.

Hur fungerar det? 🤔

Du kan enkelt lägga till ett eller flera scheman genom att trycka på ''Lägg till nytt schema''. Välj ett namn för ditt schema, som du enkelt kan komma ihåg, still in tidsfönstret och vilka dagar schemat ska upprepas. Du kan alltid redigera eller ta bort ett schema.

Vad kommer det att påverka?

Det påverkar ingenting, du kan alltid kontrollera din laddningsbox, starta laddning eller stoppa den. Samma sak gäller för dina scheman, du har alltid möjlighet att redigera dem, ta bort dom och starta eller stänga av dem.