Solpaneler 🌞
Solproduktion☀️
Hur ser jag min produktionsdata i appen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har en solcellsanläggning och är elkund hos oss kan du följa din sålda el-data via Greenely-appen. 🌞

För att få igång funktionen behöver du kontakta [email protected] och ange ditt anläggnings-ID för produktionen.

Ditt anläggnings-ID för produktionen hittar du på ditt nätavtal.

Du har med största sannolikhet även ett ID för förbrukning av el så se till att du inte blandar ihop dem. 👀

Anslut din växelriktare

Om du har någon av dessa växelriktare så kan du ansluta den till Greenely-appen för att ta del av din faktiska förbrukning från elnätet samt din egenproducerade el tillsammans med din produktionshistorik.

För att ansluta din växelriktare kan du följa stegen nedan:

1. Tryck på knappen +Lägg till Enhet? i hemfliken

2. Leta upp och klicka på din växelriktare

3. Följ stegen och logga in med dina inloggningsuppgifter för växelriktaren.