Smarta Integrationer🔗
Smart värmestyrning🏠
Hur styr jag värmepumpen mot billigaste elpriser?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Just integrationen med NIBE är ganska begränsad men vi nyttjar den till stor del för att du ska kunna samla ditt energismarta hem på en plattform.

Från NIBE Uplinks egna app kan du sätta på Smart Price Adaptation. Denna funktion kan variera beroende på vad för typ av abonnemang du har med NIBEs tjänster. Med Smart Price Adaptation anpassar sig värmepumpen efter elpriset för att det ska bli billigare.

Använder du NIBEs tjänster gratis kan du se din önskade temperatur och se lite diverse data som går att hämta från värmepumpen. Har du deras premiumtjänster kan du själv också ställa in önskad temperatur via vår app.