Hoppa till huvudinnehÄll
Alla samlingarSmarta Integrationer🔗Smart vĂ€rmestyrning🏠
Smart uppvĂ€rmning med Greenely Connect 🏠

Optimera dina uppvÀrmningskostnader med Greenely!

Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Stor del av din elkonsumtion baseras pÄ uppvÀrmningskostnader. Med en ansluten termostat, vÀrmepump eller element kan du enkelt kontrollera och stÀlla in önskad temperatur i Greenely-appen. UppvÀrmningen sker sen automatiskt till de billigare timmarna.

Smarta termostater och VĂ€rmepumpar

Ngenic Àr en smart termostat för att styra vattenburen vÀrme som t ex bergvÀrme, elpanna, fjÀrrvÀrme och frÄnluftsvÀrmepumpar.

Du kan slÄ pÄ energisparlÀge nÀr du Àr bortrest och spara energi. Ditt hushÄll vÀrms upp tills du Àr tillbaka. I appen kan du enkelt aktivera vilka datum du Àr borta och vi ser till att du sparar pengar och energi!

Med integrationen Nibe Uplink kan du koppla ihop mÄnga av Nibes vÀrmepumpar till Greenely för att följa inomhustemperatur och varmvattenberedaren. Om du har ett premiumkonto hos Nibe kan du dessutom styra din önskade temperatur via Greenely-appen.
​
Integrationen med MyUplink gör liknande för Nibes nya S-Serie och dÄ behövs inget premiumkonto.

Du kan ocksÄ integrera din vÀrmepump frÄn mÀrkena CTC eller Hoiax. Deras uppkopplade vÀrmepumpar kan du styra med Greenely appen tillsammans med MyUplink. I Greenely-appen kan du styra din uppvÀrmning smartare och följa din nuvarande temperatur och temperaturhistorik.
​

Hur lĂ€gger jag till min enhet i Greenely appen? đŸ“±

1. Tryck pÄ knappen +LÀgg till Enhet? (du hittar den pÄ första sidan i appen)

2. Leta upp och klicka pÄ den smarta enhet du vill lÀgga till

3. Skriv in dina inloggningsuppgifter till respektive enhet och logga in!