Greenely-appen 📱
Hur kan flera i hushållet använda appen? 👪

Här går vi igenom om/hur flera i hushållet kan följa datan i appen från flera olika enheter.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ni är fler i hushållet som vill följa timdatan och elavtalet behöver ni vara inloggade på samma Greenely-konto. Det går bra att fler i hushållet är inloggade samtidigt via olika enheter. Här ska ni inte behöva skicka en ny förfrågan om avtal, utan allting ska vara klart när ni loggar in med samma uppgifter.