Smart oppvarming med Greenely Connect 🏠

Optimaliser oppvarmingskostnadene dine med Greenely!

Oppdatert over en uke siden

En stor del av strømforbruket ditt er basert på oppvarmingskostnader. Med tilkoblet termostat, varmepumpe eller element kan du enkelt sjekke og stille inn ønsket temperatur i Greenely-appen. Oppvarmingen skjer da automatisk i de rimeligere timene.

Smarte termostater og varmepumper

Ngenic er en smart termostat for styring av vannbåren varme som jordvarme, el-kjel, fjernvarme og avtrekksvarmepumper.

Du kan slå på energisparemodus når du er borte og spare energi. Husstanden din vil være oppvarmet til du kommer tilbake. I appen kan du enkelt aktivere hvilke datoer du er borte og vi sørger for at du sparer penger og energi!

Med Nibe Uplink-integrasjonen kan du koble mange av Nibes varmepumper til Greenely for å overvåke innetemperaturen og varmtvannsberederen. Har du premiumkonto hos Nibe kan du også styre ønsket temperatur via Greenely-appen.

Integrasjonen med MyUplink gjør det samme for Nibes nye S-serie og da trengs ingen premiumkonto.

Du kan også integrere varmepumpen din fra merkene CTC eller Hoiax. Du kan styre deres tilkoblede varmepumper med Greenely-appen sammen med MyUplink. I Greenely-appen kan du kontrollere oppvarmingen smartere og følge din nåværende temperatur- og temperaturhistorikk.

Hvordan legger jeg til enheten min i Greenely-appen? 📱

1. Trykk på knappen +Legg til enhet? (du finner den på første side av appen)

2. Finn og klikk på smartenheten du vil legge til

3. Skriv inn påloggingsinformasjon for hver enhet og logg inn!