Greenely-appen 📱
Jag vill bli Greenely-användare hur funkar det?

Få koll på dem aktuella spotpriserna med ett knapptryck hos Greenely - helt kostnadsfritt!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan använda dig av Greenely för att hålla koll på aktuella spotpriser i ditt elområde helt kostnadsfritt i appen.

Var dock medveten om att du måste ha ett timprisavtal för att tjäna på att du flyttar din förbrukning mot billigare timmar. Då många med rörligt avtal tror att de kan spara pengar genom att optimera förbrukningen till billiga timmar, men det är en myt. Du gör elsystemet en tjänst, men för plånboken spelar det ingen roll.

Ladda ned Greenely-appen gratis

Greenely har över 200 000 användare.