Greenely-appen 📱
Jeg ønsker å bli Greenely-bruker, hvordan fungerer det?

Få oversikt over strømforbruket ditt med et knappetrykk hos Greenely – helt gratis!

Oppdatert over en uke siden

Vil du også holde styr på strømkostnadene dine og redusere dem? Last ned Greenely gratis og du vil kunne spore strømforbruket ditt på timebasis, sammenligne deg med lignende husholdninger og mye mer!

Greenely tilbyr en gratisversjon av appen, da vi er overbevist om at kunnskap er makt. Vi ønsker at alle strømforbrukere skal ha kontroll over strømforbruket sitt, uavhengig av strømselskap.

I fullmakten du fyller ut for å hente data fra netteier ber vi kun om å få timeverdiene dine men ikke endre strømkontrakten din.

Last ned Greenely-appen gratis

Du eier dine egne strømdata og Greenely hjelper deg med å få det gratis fra strømselskapet ditt. Greenely har over 200 000 brukere.

Last ned appen helt gratis og dra nytte av alle funksjonene og mye mer!